Zouk

Multiple source input. Over het gezamenlijk simultaan ontwerpen van architectuur door verschillende disciplines. Wie is de architect?

Zouk:

Wie is de kok? Elke gast voegt een ingredient naar keuze toe. Het hoofdgerecht is het resultaat van de gezamenlijke inspanning.

Jubileum Architectenbureau Ghijsen Deventer

 

ZOUK


concept:
multiple source input
entree: iedere gast draagt een ingredient naar keuze (ter plekke aanwezig hoeft niet meegenomen te worden) bij aan het hoofdgerecht.
setting : ingredienten liggen uitgestald op een tafel.
aan het eind van de tafel: grote platte pan op verhoging met brander, rand van pan op ooghoogte.  gast schilt en of snijdt het ingredient en voegt het toe aan het gerecht
daarna purificatie
handen wassen
drank: een glas zuiverend bronwater


nieuwe muziek


lopende band met eindeloze stroom hapjes lopende band met eindeloze stroom hapjes lopende band met eindeloze stroom hapjes lopende band met eindeloze stroom hapjes lopende band met eindeloze stroom hapjes lopende band met eindeloze stroom hapjes lopende band met eindeloze stroom hapjes lopende band met eindeloze stroom hapjes lopende band met eindeloze stroom hapjes lopende band met eindeloze stroom hapjes lopende band met eindeloze stroom hapjes 


iets?


uitserveren hoofdgerecht
bij het verlaten van het pand krijgt de gast wederom een glas water aangeboden samen met een verse dadel

 
 
 
 
 
Global Cooking Company © 2024   Langwaal 2   De Waal    - design and development: ≈≈≈.sailboardsrotterdam.com